Izgleda spletna stran čudno?
Ste vedeli, da uporabljate staro verzijo brskljalnika IE (Internet Explorer), ki pa žal vsebuje ogromno varnostnih lukenj.
Prosimo, da ga posodobite na najnovejšo različico in nas nato ponovno obiščete.
Kot alternativo vam lahko predlagamo tudi kaj drugega npr. Mozilla Firefox ali Google Chrome. Se vidimo.

Izteka se rok za oddajo dohodnine

31. julij je rok za oddajo dohodnine za tiste zavezance, ki do 15. junija niso prejeli informativnega izračuna.

Obrazec za odmero dohodnine morate oddati, če ste prejeli:

  • <dohodke, od katerih se plačuje dohodnina, ki presegajo 3.143,57 evrov, 

  • pokojnino, od katere je bila obračunana in plačana akontacija dohodnine, 

  • pokojnino, pri tem pa ste pri akontaciji dohodnine uveljavljali posebno olajšavo za vzdrževane družinske člane, 

  • pokojnino, od katere ni bila obračunana in plačana akontacija dohodnine, vendar ste poleg tega prejeli dohodke (od katerih se plačuje dohodnina), višje od 80 EUR. 


Obrazec napovedi za odmero dohodnine je dostopen na vseh davčnih uradih oziroma izpostavah in na spletni strani Davčne uprave RS. Napoved je mogoče oddati tudi v elektronski obliki prek portala eDavki - http://edavki.durs.si/

(Vir: DURS)

Spremenjena višina dnevnic za tujino

S 7. julijem 2012 so pričeli veljati za 20 odstotkov nižji zneski dnevnic za potovanja v tujino, ki neposredno velja za javni sektor, posredno pa vpliva tudi na gospodarstvo.
Sprememba je zapisana v Uredbi o spremembah in dopolnitvah Uredbe o povračilu stroškov za službena potovanja v tujino v Uradnem listu RS, št. 51/2012 z dne 6. 7. 2012. V gospodarstvu bo razlika pri izplačilu višjih zneskov obdavčena enako kot plača. Izplačila ostalih stroškov, kot so prevoz na in iz dela, kilometrina, dnevnice za Slovenijo in prehrana ostajajo nespremenjena.

Nove višine dnevnic:
Avstralija 48$
Albanija 32 €
Andora 32 €
Armenija 32 €
Avstrija 44 €
Azerbajdžan 32 €
Belgija 50 €
Belorusija 32 €
Bolgarija 32 €
Bosna in Hercegovina 32 €
Ciper 32 €
Češka 32 €
Črna gora 32 €
Danska 44 €
Estonija 32 €
Finska 44 €
Francija 44 €
Gruzija 32 €
Grčija 32 €
Hrvaška 32 €
Irska 44 €
Islandija 44 €
Italija 44 €
Japonska 80$
Kanada 48$
Latvija 32 €
Lihtenštajn 44 €
Litva 32 €
Luksemburg 44 €
Madžarska 32 €
Makedonija 32 €
Malta 32 €
Moldavija 32 €
Monako 44 €
Nemčija 44 €
Nizozemska 44 €
Norveška 44 €
Poljska 32 €
Portugalska 44 €
Romunija 32 €
Rusija 32 €
San Marino 32 €
Slovaška 32 €
Srbija 32 €
Španija 44 €
Švedska 44 €
Švica 44 €
Turčija 32 €
Ukrajina 32 €
Vatikan 44 €
Združene države Amerike 48$
Združeno kraljestvo Velike Britanije in Irska 44 €
Druge države 40$
Hong Kong 56$
Moskva 64 €
Sankt Petersburg 64 €

Povprečna plača na marčevski ravni

Povprečna mesečna bruto plača je v maju znašala 1.535,93 evrov, kar je nekoliko več kot v aprilu (1.519,12 eur).
Povprečna mesečna neto plača v maju je tako znašala 996,6 evrov, kar je nekoliko več kot v mesecu marcu (995,20 eur). Mesečno plačilo se je sicer znižalo za okoli 20 eur, če ga primerjamo z mesecem decembrom lansko leto. (Vir: SURS)

Pravno obvestilo

 

Pravno obvestilo KREVH MBA d.o.o., RAČUNOVODSTVO spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko spletne strani KREVH MBA d.o.o.,RAČUNOVODSTVO, skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu KREVH MBA d.o.o., RAČUNOVODSTVO določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso neposredno vezane na podjetje, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

KREVH MBA d.o.o., RAČUNOVODSTVO se zavezuje, da bo po svojih najboljših možnih močeh varoval podatke in zasebnost obiskovalcev spletnih strani podjetja KREVH MBA d.o.o., RAČUNOVODSTVO

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. >KREVH MBA d.o.o., RAČUNOVODSTVO ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij.

Piškotki (angl. Cookies) Piškotki so informacija o vašem obisku spletnih strani. Na vaš računalnik se ob obisku spletne strani namesti piškotek (datoteka z informacijami), ki na eni strani poskrbi za enostavnost in hitrost, vendar pa po drugi strani predstavljajo tudi vdiranje v zasebnost oziroma možnost kasnejšega usmerjenega oglaševanja.

Vsebina piškotka: V piškotku so osnovni podatki o vašem obisku določene spletne strani. Najprej je ime vašega računalnika oziroma vaše ime ter ime obiskane spletne strani. Vsebina piškotka se shrani na vašem računalniku v posebnem direktoriju. Z dvakratnim klikom na datoteko dobimo podrobnejše informacije o obiskani spletni strani, datumu in uri obiska. Vsi ti podatki so shranjeni tudi pri upravljavcu spletne strani, ki ste jo obiskali. Na ta način se lahko izve marsikaj o strojni opremi vašega računalnika in uporabi interneta.

Piškotke lahko z določenimi nastavitvami brišemo, izključujemo oziroma jih pogojno uporabljamo. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja zapisanega v naslovni vrstici.

KREVH MBA d.o.o., RAČUNOVODSTVO

Krevh mba d.o.o.,računovodstvo , Vse pravice pridržane, © Copyright 2012

 

 

 

RAČUNOVODSTVO

"Accounting is the life-blood of capital markets”

(nekdanji ameriški minister za finance Henry M. Paulson, 2006)

NIZKI STROŠKI

Računovodstvo Krevh Vam nudi visok nivo storitev za ugodno ceno. Hitri izračun vam bo dal okvirno idejo o ceni naših storitev, za natančnejši izračun pa nas kontaktirajte in v sodelovanju z vami bomo pripravili ustrazno ponudbo glede na vaše potrebe in zmožnosti.

DODATNE STORITVE

Poleg klasičnih računovodskih storitev vam ponujamo tudi celovite rešitve na področju pravnega svetovanja, priprave finančnih izkazov in pomoči pri poslovanju.


@design
Računovodstvo Krevh ® 2004-2012

Pravno obvestilo