Izgleda spletna stran čudno?
Ste vedeli, da uporabljate staro verzijo brskljalnika IE (Internet Explorer), ki pa žal vsebuje ogromno varnostnih lukenj.
Prosimo, da ga posodobite na najnovejšo različico in nas nato ponovno obiščete.
Kot alternativo vam lahko predlagamo tudi kaj drugega npr. Mozilla Firefox ali Google Chrome. Se vidimo.

O nas

Računovodski servis s sedežem v Ljubljani sestavlja izkušena ekipa z bogatim računovodskim znanjem. Odlikuje nas več kot 20 let dela v računovodstvu. Opravljamo računovodska dela za velika, srednja in majhna podjetja, pri čemer se vedno opiramo na trenutno zakonodajo in pravilnike, svoje delo pa prilagodimo posamezni stranki in njenim željam.

Zaposleni v Računovodstvu Krevh si kot najpomembnejši cilj postavljamo zadovoljstvo in zvestobo naših strank. Dobro opravljeno delo pa nam daje motivacijo in navdih za to, da se nenehno dodatno izobražujemo, sledimo novostim in smo član združenja računovodskih servisov.

Stranke našega računovodstva so naši poslovni partnerji, s katerimi od prvega trenutka gradimo na pozitivnem odnosu. Stremimo k medsebojnem zaupanju, saj le tako lahko mi prevzamemo računovodske skrbi naših strank, one pa se posvetijo vodenju podjetja.

V SKLADU S STANDARDI
IN ZAKONODAJO

Pripravljamo računovodske izkaze, izdelamo davčni zaključni račun, napoved davka od dohodkov iz dejavnosti (s.p.), letno bilanco stanja in izkaza poslovnega izida, napoved davka od dohodka iz dejavnosti, pripravimo letno poročilo za AJPES, in sledimo ostalim računovodskim obveznostim.

RAČUNOVODSTVO

"Accounting is the life-blood of capital markets”

(nekdanji ameriški minister za finance Henry M. Paulson, 2006)

NIZKI STROŠKI

Računovodstvo Krevh Vam nudi visok nivo storitev za ugodno ceno. Hitri izračun vam bo dal okvirno idejo o ceni naših storitev, za natančnejši izračun pa nas kontaktirajte in v sodelovanju z vami bomo pripravili ustrazno ponudbo glede na vaše potrebe in zmožnosti.

DODATNE STORITVE

Poleg klasičnih računovodskih storitev vam ponujamo tudi celovite rešitve na področju pravnega svetovanja, priprave finančnih izkazov in pomoči pri poslovanju.


@design
Računovodstvo Krevh ® 2004-2012

Pravno obvestilo